SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommens AIF
Fotboll

IFK Österbymo
1 - 1
Sommens AIF
IFK Österbymo1 - 1Sommens AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 08 mars, 19:00
Plats:Bredstorps IP Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 143106001
Samling:17:45, Bredstorps IP
Herrlag
Referat: IFK Österbymo - Sommens AIF
Snön yrde i premiären! (1-1)
2019-03-11 07:59, Herrlag
Målskytten Patric Christiansson
Första matchen bjöd på kamp och slit i Toyota Cup (Hyundai Cup)
18:15 stod klockan på när vi kliver ut för uppvärmning på Bredstorps IP, snön yr och planen blir bara vitare och vitare. Vart ska detta sluta, men lagom till domaren blåser igång matchen har det slutat snöa. Nu behöver via "bara" bemästra det hala och snabba underlaget. 
Hampe är även detta år med oss mellan stolparna och startade matchen med dessa herrar framför sig.

Bremer Frasse Wille Edo
       Matte     Ryda
Hamid  Patric  Shakib  
             Tenga

Bänk: Aziz, Moktar, Abo & Mohammad

Ledare: Massa, Tjörv & Walle

Vi vet om att Österbymo är starka på fasta situationer men trots att vi pratat om detta går det endast 6 minuter innan de gör 1-0 på en hörna. Vi får kämpa med vårt spel till en början med. Efter 15 minuter kommer vi in i matchen och börjar hitta varandra och spelet. Österbymo får svårt att hänga med våra snabba spelare och en hel dem tjuvsmällar delas ut. Efter ca 30 minuter slår Matte en boll i djupet på Patric som plockar ned bollen och sätter den säkert bakom Österbymos målvakt. Vi skapar en dela halvchansen men kommer aldrig till några riktigt bra avslut i rasten av matchen. 
Vi plockar med oss tålamodet vi har i spelat och ser framåt fredagens match mot Gripenbergs BK kl 19:00 på Bredstorps IP. Till denna match hoppas vi på att kunna presentera några av våra nyförvärv. 




<< Tillbaka

 
 
SPONSORER Startuppställningen
SPONSORER