Herrar A-Lag

Delad poäng mot Holsby
2024-04-27 18:44

1-1 och delad poäng i lördagens möte med Holsby i lagets tredje bortamatch på raken.

Efter en jämn första halvlek som blev mållös så skapade båda lagen fler chanser i andra. Det blev många långbollar på den ojämna planen, då det var väldigt svårt att rulla bollen. Holsby spelar väldigt mycket höga bollar in mot vårat mål, men backlinjen som för dagen var en trebackslinje gör en riktigt bra match och Öhman i målet står för några riktigt svettiga räddningar.

Vårat mål görs återigen av Edward Friberg.

I slutet trycker vi på för att få in ett avgörande mål men Alexanders skott tätt utanför stolpen i 90 minuten är det sista som händer och matchen slutar 1-1.

Det får nog ses som rättvist och det var viktigt för båda lagen att ta poäng idag.

Delad poäng återigen2024-05-05 19:29
Delad poäng mot Holsby2024-04-27 18:44