Herrar A-Lag

Delad poäng återigen
2024-05-05 19:29

Hemmapremiären på Sommens IP  mot Bälaryd slutade 1-1 efter att vi varit en man mindre i 70 minuter.

En riktigt bra kämpainsats där vi också tar ledningen med 1-0 efter ett succeinhopp av Jonathan Sandström som hade varit inne på planen bara några få sekunder när han pressade till sig bollen från målvakten och rullade in ledningsmålet med vänsterfoten.

Efter målet skapar vi en hel del chanser att utöka, men Bälaryd fortsätter att trycka på och skapar en hel del hörnor i slutet av matchen och till slut så kommer kvitteringsmålet på nick.

En riktigt bra match av Öhman i målet och försvaret står upp bra trots det numerära underläget.

Det får nog ändå ses som rättvist med delad poäng.

Nästa vecka väntar Örserum borta och de kommer från en utklassningsseger mot serieledarna Eksjö med 7-0.

Delad poäng återigen2024-05-05 19:29
Delad poäng mot Holsby2024-04-27 18:44