Fotboll
Damlag

Förlust mot serieledarna.
2019-06-10 22:38

Kvällens match mot serieledarna visste man på förhand att det skulle bli en ganska tuff match men tycker ändå inte att resultatet 2-6 speglar helheten.

Vi gick ut med en bättre inställning i denna matchen och höll ihop lagdelarna bättre än i förra matchen.

Egnahem hade mycket boll i första men jag tycker vi styrde undan det ganska bra.

Tyvärr fick dom ett tidigt mål på en frispark som tog i ribban där älgen slog undan första läget deras fw fick och jag tror hon räddade en gång till innan dom lyckades peta in den.

Skulle vilja säga att dem hade 3 bra lägen och dem var kliniska på dessa och gjorde tre mål.

Vi fick in en reducering i första halvlek där Tilda D fick bollen och bröt in i straffområdet och placerade in den snyggt.

Andra halvlek började bra där vi fick igång anfallsspelet bättre och Tilda Rosén var placerad där hon ska vara i straffområdet och tryckte in 2-3 på pass av Ellen på Taket.

Tyvärr fick Egnahem in 2-4 ganska snabbt efter det på ett mål som jag tyckte var offside och mycket riktigt (fick jag förklarat för mig efter match ) så var det offside på 2 spelare till och med.

Känns som luften gick ur oss lite där tyvärr.

Egnahem fick in 2 mål till ganska snabbt efter detta så tyvärr gick det åt pipsvängen.

Vi hade bud på flera mål men lite känns det som att vi blev för stressade av att ligga under och jaga så vi kanske inte var så kalla som vi borde vara. Ett par bollar precis utanför hade vi bland annat.

Summarum :

Måste erkänna att jag är lite trött på att få frågan : Är det 45 min i varje halvlek som gäller för 9:e manna och samma regler?

Från vilket håll får ni gissa men den som frågar borde veta så när jag nu har fått den 3 ggr så..

Egnahem är kliniska i sina avslut vilket speglar tabellen sedan att det sedan enligt mig var ett par bollar för mycket som trillade in det är en annan sak.

Vi får ta med oss det faktum att vi spelar bra mycket bättre som lag idag än senast.

Vattenflaskor :

3: Tilda D, Ida E och Tilda R.

Tildorna med varsitt mål idag + att tilda R hade bud på ett par tre st ytterligare.

Ida Slet och Jobbade.

2: Angelica och Elvira.

Angelica gjorde en bra match som vänsterback där hon fick slita rejält i första halvlek. Elvis spelade ytter och back. Backplats har hon aldrig sett knappt med fixade det.