SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommens AIF
Fotboll
Damlag

Visingsö AIS
0 - 1
Sommens AIF
Visingsö AIS0 - 1Sommens AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 02 februari, 21:00
Plats:Lysingsskolans Sporthall Ödeshög
ÖIK Cupen 2018
2018-02-03 16:57
En cup som vi såg fram emot med tillförsikt och där vi skulle få möta lag som är i samma division som vi själva. I vår grupp hade vi Mantorps FF, Visingsö AiS (Seriekonkurent) samt Ödeshögs IK. 
Mantorps FF - Sommens AIF 0 - 0
I första matchen som var mot Mantorp dominerade vi ganska mycket och hade det mesta av spelet men det ville sig inte riktigt, Alicia kom i ett bra läge och lyckades pricka insidan av stolpen, i matchen kändes det att vi var spända och stressade lite för mycket och det ledde till att det låste sig lite. Vi gör ändå en bra match som slutar 0-0

Sommens AIF - Ödeshögs IK 0-2
Andra matchen och vi får möta hemmalaget och det är ett lag som spelar tufft vilket ställde oss, de spelade inte fult på något sätt men de gick in stenhårt i varje närkamp vilket ledde till att vi inte kunde spela ut och blev även här lite stressade vilket gjorde att Ödeshög fick tryck på oss och kunde vinna med 0-2.

Visingsö AIS - Sommens AIF 0-1
I tredje matchen för dagen fick vi möta våra kommande seriekonkurrenter Visingsös AIS vilka vi mött tidigare och det var ganska jämna tillställningar. Och redan från början visar Sommen upp det spel vi jobbat med att få till med mycket passningar. Och denna match dominerar vi också och Tilda lyckas krångla in bollen i mål efter en ganska tilltrasslad situation. Vi har ytterligare ett skott i ribban av Tilda men matchen slutar 0-1.

Förutsättningarna inför sista matchen (Ödeshögs IK - Mantorps FF) i vår grupp var att om Ödeshög vann eller att det blev oavgjort skulle vi gå vidare, även en seger för Mantorp med 3 mål skulle också ta oss vidare. Nu slutade matchen 2 - 0 till Mantorp vilket gjorde att cupen tog slut för Sommens AIFs damer. Sämsta tänkbara resultat för oss. 

När jag åkte hem i det värsta väder jag kört bil i så var jag riktigt besviken, kände inte att jag lyckats få ut det jag vet att tjejerna kan. Men då jag nu fått lite distans till vår insats inser jag att vi gjorde riktigt bra ifrån oss, visst blev vi överraskade av Ödeshögs tuffa spel i match 2 men i de två andra matcherna dominerade vi det mesta och en seger (skön seger mot serie konkurrenterna) samt ett oavgjort resultat mot Mantorp så var det ett kvitto på att vi jobbar åt rätt håll.

Cupens lirare: Rebecka Svensson (rätt position i alla matcher)
 

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER Startuppställningen
SPONSORER