Damlag

Äntligen en trepinne på kontot igen.
2019-08-26 22:27

Efter att ha haft några matcher där spelet inte funkat så fick vi till det lite bättre idag Borta mot öis/Vista vilket gav en trepinne på kontot.

Första halvlek var en av dom bättre sedan i våras där vi höll i bollen på ett annat sätt än vad vi gjort i några matcher på senaste tiden och vi höll ihop laget på ett mycket bättre sätt och var lite lugnare i spelet än vad vi varit tidigare.

Redan i andra minuten fick Ellen på taket en pass av Elvis som hon förvaltade på en bra sätt och lade in 1-0.

Vi hade en hel del bra lägen efter detta som inte riktigt kom fram till dom där giftiga avsluten då Öis/Vista försvarade sig bra.

2-0 var ett skolexempel på hur fotboll skall spelas med snabba pass i trianglar och överlappningar där Ida passade till Sandra som passade tillbaka till en helt ren Ida som kunde placera in den i närmast öppet mål.

Andra halvlek började lika bra som första där Ida snodde en boll av motståndarna och ångade på mot mål där hon fick en tå på bollen precis före deras målvakt och efter lite pallaver kunde tråckla in bollen.

Öis/Vista flyttade upp spelet en hel del i andra halvlek och skapade en del chanser men det ville sig inte riktigt det var en del skott utanför eller över resten togs bort av backlinjen eller Älgen.

På en hörna så blev det en reducering tillslut.

Vi fick kämpa en del på slutet då vi fick en skada vilket gjorde det lite tufft på slutet.

Med tanke på att vi inte fått spelet att stämma i några matcher var det extra skönt när dommaren trudeluttade i pipan och trepinnen var på kontot och dessutom var det extra skönt i och med att det var Maisan 100:de match i sommen tröjan.

Vattenflaskor skall delas ut.

3: Becka, Elvis, Elisabet, angelica och Moa.

Dessa fem som spelade  i backlinjen skapade ett lugn hela tiden.

2: Maisan, Sandra och Ida. Maisan jobbade som vanligt över hela planen, Ida jobbade på mitten och tryckte in 2 mål,Sandra jobbade på Vänsterkanten och gjorde en assist idag.

1: tar resten av laget här. Alla gav 110 % och vek inte ned sig när det pressades på från Öis/Vista.