Fotbollsvecka på Intersport
2021-02-22 20:35

Nu kan du beställa dina föreningskläder!

Beställ det direkt i datorn eller mobilen genom vår egna webbshop, tryck på länken.

Skulle ni behöva prova ut storlekar innan ni beställer så finns prover hos Intersport Tranås.

Leveranstiden just nu är ca 3-4 veckor från att ni lagt beställningen, för att säkerställa att ni får era kläder inom några veckor, beställ dina kläder innan 1 mars!

En annan viktig nyhet är att man måste vara club INTERSPORT medlem och inloggad för att få den angivna rabatten. Ni blir medlem här och samtidigt stöttar Sommens AIF via denna länk.

22-27 februari har Intersport Tranås ”FOTBOLLSVECKA” i butiken med 25% RABATT på alla fotbollsskor och benskydd (gäller ord.pris)

Onsdag 24 februari kommer Adidas matchskor att finnas för utprovning och beställning i butiken (OBS! Endast denna dag)

God jul och gott nytt år.
2020-12-23 09:20

Denna Julen kommer att bli speciell för oss alla på något sätt men låt oss ändå se till att det ljusnar framöver.
Livet är ett lagspel där ingen skall behövas räknas bort eller känna sig utanför och det kanske speciellt kring jul.
Låt oss detta året göra en extra insats för att ingen ska känna sig utanför eller glömd då många får sin jul begränsad av pandemin och dess verkningar.
Det kostar så lite tid att skicka ett sms,ring ett samtal eller skicka en hälsning på Messenger till någon som ni tror kanske måste sitta själv i år eller varför inte skicka ett meddelande till alla underbara människor inom vården som kommer att ha/har det extra tufft i år. Dem finns där för oss i dessa tuffa tider och måste anses vara dom ultimata lagspelarna och är värda vår uppskattning.
Några av Tjejerna i Sommens AIF har skickat sin personliga bild från sina jular ifrån gamla dagar eller vad det.blir i år. Se bildspelet på instagram eller på vår gilla sida på FB.
Sommens AIF vill passa på att önska er alla ledare, spelare,sponsorer och fans en riktigt God Jul och gott nytt år.
Och tänk på: Håll i, håll ut och håll avstånd så vi kan ses längre fram.

Vi tar en paus
2020-11-04 07:23

Sommens AIF kommer att pausa sin verksamhet fram till 24/11  för seniorer och spelare födda efter 2005.
Detta är med anledning av FHMs och SmFF nya riktlinjer runt den pågående pandemin.
Följ dom allmänna riktlinjerna så kan vi säkert snart ses igen.//Sommens AIF

Inbrott på IP:n
2020-09-06 11:52

Inbrott och skadegörelse på Sommens IP. Vi har återigen drabbats av inbrott och skadegörelse mellan Lördagen och Söndagen.
Detta är inget som är roligt att mötas av. Det finns inget av värde att själas mellan aktiviteterna så det är en meningslös skadegörelse som ger oss utgifter som vi i dagsläget kan vara utan då vi redan har ett ekonomiskt tapp detta år på grund av pandemin.
Har ni sett något så kontakta polisen Alternativt någon i sommens Styrelse.
Spekulationer undanbedes.

Fotbollskolan startar för hösten igen.
2020-08-14 13:19
Fotbollsskolan startar på tisdag 18/8 17.15 - 18.15 för de som är födda 2013 och 2014
Onsdag 19/8 17.15 - 18.00 för de som är födda 2015, 2016 och 2017.
Fortfarande gäller reglerna att vi skall hålla avstånd och tänka på att inte trängas.

Följ våra matcher.
2020-06-14 11:03
Äntligen kommer även seniorserierna att dra igång från den 14/6.
Allt är fortfarande inte normalt då kraven på att det ej får vara större folksamlingar än 50 personer kvarstår så vi ber er att ej närvara på matcherna tillsvidare. Detta gäller alla matcher även för dom yngre åldrarna.
Det är en stark rekommendation från Svff och Smff som vi ställer oss bakom.

För att ni ska kunna följa matcherna kan ni ladda ned appen Min Fotboll och söka reda på Sommens Aif Herr och Dam tex så ska vi göra vårt bästa för att uppdatera matcherna under tiden dom spelas. Länk nedan.

Twitter & Instagram