SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommens AIF
Fotboll

Oavgjort mot Gripenhult.
2019-09-07 15:27

Hade tyvärr lite känning redan innan match att det skulle bli en lustig match då vi fick ändra om lite på grund av sjukdom, bortaplan och att tjejerna kändes övertända och så blev det tyvärr. 

Första halvlek kom vi tyvärr in i det stressiga och röriga spelet som vi hade innan uppehållet. Vet inte om det var faktumet att det var borta plan eller om att det var derby eller att vi fick ändra om lite som gjorde det så stressigt men så så var det i alla fall.

Tyvärr var det just små misstag och stress som gjorde att Gripen kunde göra 2 mål i första. 

Vi hade en hel del bra lägen men fick inte till avsluten ordentligt.

Matilda Claesson gjorde vårt mål efter en hörna där hon dunkade in bollen säkert. 

Tyvärr gjorde vi en dålig första halvlek igen efter att ha spelat bra i ett par matcher och den fokus vi har haft var lite som bortblåst.


Andra halvlek var vi mycket mer på tå och spelade bra fotboll igen. I princip så hade gripen inga direkt anfall utan vi trummade på ganska bra men vi var kanske lite för ivriga i avsluten. 

Elisabet fick bland annat ett friläge men precis i skottögonblicket så fick hon en rejäl knuff av en gripen back i ryggen så straff tyckte man då hon inte kunde avslut ordentlig..Men nä..

Efter ytterligare stund så blev Maisan nedriven precis utanför straffområdet med frispark som resultat. Nu har tydligen friläges utvisningar tagits bort ur regelboken vilket är synd… 

Nåväl Moa skruvade in den suveränt i målet och kvitterade. 

Vi fortsatte att pressa och mitt i den pressen så fick gripen ett anfall vilket becka styrde bort bra med en löpning bredvid gripen spelaren men tydligen var det straff och kort till becka?????? 

Straffen satte gripen men det var inte långt borta för Frida i målet som fick fingertopparna på bollen. 


Vi fortsatte att hålla i spelet och tillslut kunde maisan kvittera på ett friläge. 

Vi hade bud på något mål till men den ville inte in. 

Helt klart har gripen lyft sig under året men jag känner att det borde varit en trepinne med lite bättre fokus. 


Summasumarum. 

Jag hatar att förlora och blir otroligt sur så enkelt är det men jag är just nu mest otroligt besviken och ledsen för tjejernas skull då dom enligt mig blev rånade på en hel del kanske till och med en seger av rättskiparen.

Dem gör en bra andra halvlek där enligt mig vi blir rånade på en straff kanske två då det tydligen var en hands på en hörna (såg jag ej iofs)  och fick en straff emot oss som inte var en straff och en missad frilägesutvisning. 

Nu missades det en del åt andra hållet också men inte så matchavgörande. 

Om vi hade vunnit då låter jag vara skrivet i stjärnorna. 

Det riktas kritik mot spelare och ledare när det gnälla på domaren men det kanske är dags att tänka åt andra hållet också att det finns faktiskt en anledning till kritiken ibland och man borde vara lite själv kritiska.


Nåja slut på bitterheten och till Vattenflaskor. 


3: Moa, maisan Och Elvis. Moa skruvade in en snygg frispark.,maisan skapade lägen både för sig själv och för andra, Elvis var tillbaka på sin kant och det blev några kilometer idag. 

2: Elisabet, Angelica. Elisabet bröt mycket boll påbörjade många anfall. Hon var även med upp i anfallen och borde fått en straff. Angelica klev emellan många gånger och bröt gripens anfall. 

1: Lägger in resten av Spelaren här. 



Peder. 




Nyhetsarkiv
Årets supporterprylar!2023-11-24 15:00
Följ våra matcher.2020-06-14 11:03
Nya träningskläder.2020-03-10 12:40
Vision 20212019-08-18 13:35
Damerna har pratat igen2019-02-14 12:46
Årsmöte 26/22019-02-13 17:51
Allmänt möte. 2019-01-06 13:32
En vädjan från Kenya!2018-06-20 12:38
Vrigstad - Saif Dam. 2018-05-29 21:58
2018-04-03 17:44
Pantinsamling2018-03-29 16:26
 
SPONSORER Startuppställningen
SPONSORER