SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommens AIF
Fotboll

Bli medlem i Sommens AIF
BLI MEDLEM
Fotbollsskolan rullar igång
2023-04-13 14:34
Fotbollsskolan startar igen den 2:a maj klockan 17.15

Dags att sätta bollarna i rullning och släppa lös alla vårystra fotbollsben fulla med spring. Tisdagen den 2:a maj klockan 17.15 rullar vi igång på Sommens IP. I år vänder sig fotbollsskolan till alla barn födda 2017 till 2019. Vi räknar med att köra alla tisdagar fram till den 13:e juni med uppehåll den 6:e juni, nationaldagen. Vi skickar ut mail till alla som deltog förra året. För nya intresserade går det att skicka ett mail till Kjell: klj@tranas.se. Skicka med namn, adress, personnummer samt namn och mobilnummer till föräldrar. Mailadressen kommer på köpet.

 

De som är födda 2015 och 2016 kommer att träna tillsammans med de födda 2014 med start tisdagen den 25:e april klockan 17.15 på Sommens IP. Tanken är att kunna köra tisdagar och torsdagar samma tid. Det kommer att bli sammandrag med spel 5 mot 5 med start i Sommen söndagen den 4:e juni.

Damlag
Sommens AIF / Boxholms IF spelade sin första cup i Futsal
2023-01-15 16:53, Damlag

I fredags så spelade Sommens AIF och Boxholms IF sin första cup som kombinerat lag, och tanken i denna cup var att alla som kunde och som varit med och tränat skulle få spela, normalt hade vi nog inte varit 3st 4:or plus målvakt men som sagt var det viktigare denna gång att få spela.  

Damlag
Nu står det klart att Sommens AIF Dam inleder samarbete med Boxholms IF Dam
2023-01-10 17:44, Damlag

BIF i rött - Gu va gött

SAIF i blått - Gu va flott

 

BIF och SAIF i samarbete - Världsklass

Damlag
Sommens AIF Dam 2023
2022-09-30 08:54, Damlag

Sommens AIF börjar nu arbetet med att bygga damlaget 2023, känner du någon, eller själv känner att du vill bli en del av ett damlag som bygger laget kring glädje. Tveka inte att kontakta oss! Från den 18 oktober kommer vi börja med vår inomhusträning och du/ni är välkomna. Kontakta Palle Rosén via messenger eller sms. Kontaktuppgifter finns på sommensaif.se/sida/?ID=213287

Damlag
Referat: Sommens AIF (9-m) - Tenhults IF (9-m)
Rejäl urladdning av Sommens damer i hemmamatchen mot Tenhult
2022-05-31 14:04, Damlag

På måndagskvällen kom Tenhult på besök till Sommens IP och regnet hängde lite i luften men det höll sig undan. Vi kände nog redan innan matchen att det är en match som vi borde kunna vinna men i fotboll så vet man aldrig, men det var ändå känslan utifrån hur vi spelat hitills och det vi läst oss till rörande Tenhult. Tenhult har ett lag som man bygger för framtiden och det tror jag kommer se bra ut då laget var mycket ungt. 

 

Det andra jag måste lyfta upp och höja till skyarna är ju de killar som i match efter match utgör Sommens AIFs egna hejaklack, det är så att man får rysningar. Under så gott som hela matchen så var det ramsa efter ramsa och detta är nog första gången under min tränarkarriär som detta skett och jag har varit i div 4, div 3 och div 2 Dam och inte sett det någon stans, ni gör att vi har en extra spelare på planen för det är så viktigt att känna stödet av sin hemmapublik. Så en stor stor eloge och ett STORT TACK till er, hoppas ni håller i resten av säsongen!!

 

Och i denna match har vi även två ny ansikten i Sommens damlag och som gör sin debut här, Det är Alva Knutsson som har sin bakgrund i TFF och senast i TTU och div 3 fotboll. Sen har vi Olivia Pakkanen som är född 2008 och har spelat 2 säsonger i ungdomsfotbollen. Välkomna till Sommens AIF dam. Och en debut att minnas. 

Damlag
Referat: Lommaryds IF - Sommens AIF (9-m)
Sen kvittering av SAIF räddade poäng i bortamatchen mot Lommaryd
2022-05-24 09:10, Damlag

På måndagskvällen var det så dags för andra derbyt på rad, denna gången borta match mot Lommaryds IF på Norrvalla IP. Var ett fantastiskt fotbollsväder där solen tittade fram under så gott som hela matchen. Derby är ju alltid lite speciellt där stämningen runt planen är ganska likt den som är på planen.

 

Idag ärades vi också att ha en kvinnlig domare vid namnet Alva vilket är så kul, finns alldeles för få kvinnor som dömer fotboll, kan bara säga att hon gjorde det med den äran även om jag inte alltid var helt överens om domsluten så var nivån bra mycket högre än i andra matcher vi spelat och tror att under en match på 90 minuter så jämnar det ut sig med både inkast, offside och frisparkar. "Keep up the good work"

BLI MEDLEM
Twitter & Instagram
Nyheter från våra lag
 
SPONSORER Startuppställningen
SPONSORER