SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommens AIF
Fotboll

SOMMARPOTTEN
2024-07-07 16:03

Missa inte SOMMARPOTTEN, just nu är vinsten 5830kr, sprid gärna detta, dragning den 15 augusti

 

Lotterna köper ni här!!

 

 

 

Lyssna på Sommens AIF:s nya kamplåt
2024-05-24 15:01
SAIF:s eget punkband presenterar

Med hjälp av mitt punkband har vi satt ihop en ny kamplåt för Sommens AIF som kommer att ljuda på Sommens IP inför matcherna: text nedan.

 

Lyssna och njut:!

 

https://suno.com/song/35384a63-4b2d-4aab-a13a-5ceb2e288bac

 

 

Årets supporterprylar!
2023-11-24 15:00
Köp årets hetaste julklapp

Nu finns SAIF-mössan att köpa på Intersport. Skön mössa för att visa vilken klubb vi tillhör. Den kostar 249 kronor varav 50 kronor går tillbaks till SAIF. Nu finns även en snygg hoodie med SAIF-tryck och en vattenflaska att köpa på Intersport. Om intresse finns tar vi även hem handduk och halsduk.

 

Sedan tidigare finns träningskläder, träningsoverall, väska, jacka, ryggsäck med mera i föreningens färger och tryck att beställa på Intersport.

 

På Sommens IP går det även att köpa paraply, mugg och träningsmössa i samband med matcher,

 

 

Damlag
Sommens AIF Dam 2023
2022-09-30 08:54, Damlag

Sommens AIF börjar nu arbetet med att bygga damlaget 2023, känner du någon, eller själv känner att du vill bli en del av ett damlag som bygger laget kring glädje. Tveka inte att kontakta oss! Från den 18 oktober kommer vi börja med vår inomhusträning och du/ni är välkomna. Kontakta Palle Rosén via messenger eller sms. Kontaktuppgifter finns på sommensaif.se/sida/?ID=213287

Damlag
Referat: Sommens AIF (9-m) - Tenhults IF (9-m)
Rejäl urladdning av Sommens damer i hemmamatchen mot Tenhult
2022-05-31 14:04, Damlag

På måndagskvällen kom Tenhult på besök till Sommens IP och regnet hängde lite i luften men det höll sig undan. Vi kände nog redan innan matchen att det är en match som vi borde kunna vinna men i fotboll så vet man aldrig, men det var ändå känslan utifrån hur vi spelat hitills och det vi läst oss till rörande Tenhult. Tenhult har ett lag som man bygger för framtiden och det tror jag kommer se bra ut då laget var mycket ungt. 

 

Det andra jag måste lyfta upp och höja till skyarna är ju de killar som i match efter match utgör Sommens AIFs egna hejaklack, det är så att man får rysningar. Under så gott som hela matchen så var det ramsa efter ramsa och detta är nog första gången under min tränarkarriär som detta skett och jag har varit i div 4, div 3 och div 2 Dam och inte sett det någon stans, ni gör att vi har en extra spelare på planen för det är så viktigt att känna stödet av sin hemmapublik. Så en stor stor eloge och ett STORT TACK till er, hoppas ni håller i resten av säsongen!!

 

Och i denna match har vi även två ny ansikten i Sommens damlag och som gör sin debut här, Det är Alva Knutsson som har sin bakgrund i TFF och senast i TTU och div 3 fotboll. Sen har vi Olivia Pakkanen som är född 2008 och har spelat 2 säsonger i ungdomsfotbollen. Välkomna till Sommens AIF dam. Och en debut att minnas. 

Damlag
Referat: Lommaryds IF - Sommens AIF (9-m)
Sen kvittering av SAIF räddade poäng i bortamatchen mot Lommaryd
2022-05-24 09:10, Damlag

På måndagskvällen var det så dags för andra derbyt på rad, denna gången borta match mot Lommaryds IF på Norrvalla IP. Var ett fantastiskt fotbollsväder där solen tittade fram under så gott som hela matchen. Derby är ju alltid lite speciellt där stämningen runt planen är ganska likt den som är på planen.

 

Idag ärades vi också att ha en kvinnlig domare vid namnet Alva vilket är så kul, finns alldeles för få kvinnor som dömer fotboll, kan bara säga att hon gjorde det med den äran även om jag inte alltid var helt överens om domsluten så var nivån bra mycket högre än i andra matcher vi spelat och tror att under en match på 90 minuter så jämnar det ut sig med både inkast, offside och frisparkar. "Keep up the good work"

Twitter & Instagram
Nyheter från våra lag
 
SPONSORER Startuppställningen
SPONSORER